Bestilling og oppsigelse av nettleieavtale

Dette skjema skal brukes til bestilling og/eller oppsigelse av nettleieavtale med Etna Nett AS. Ved overtakelse vil målerstand og dato avtalt mellom den som flytter ut og den som flytter inn være gjeldende. Overtakelse skal meldes Etna Nett AS umiddelbart og bekreftes av både utflytter og innflytter. Ved manglende oppsigelse er kunden ansvarlig for nettleien og kraftforbruk inntil nettselskapet får lest av måleren.

Standard vilkår finnes på www.etnanett.no eller ved henvendelse til kundesenter hos Etna Nett AS, tlf 61 11 27 98 eller firmapost@etna.no

Entydig identifisering av kunde og anlegg er svært viktig. Personer må oppgi personnummer og bedrifter må oppgi næringskode og foretaksnummer (den finnes på registreringsutskriften som fås ved etablering av selskap eller hos www.brreg.no).

Avtale om kraft gjøres direkte med den kraftleverandøren du velger.

Skriv ut Bestilling og oppsigelse av nettleieavtale for å melde fra om inn- eller utflytting eller fyll ut skjema nedenfor og klikk send.

  • Er det AMS måler så er ikke målerstand påkrevd.
  • Er det AMS måler er ikke målerstand påkrevd.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Personvern og bruk av informasjon.Vi anser personlig informasjon som navn, adr., e-post og telefon nr. som konfidensielt. I samsvar med dette blir all informasjon du som kunde oppgir, lagret på et sikkert sted, og vil bare bli brukt til å kunne betjene deg som kunde bedre. Eksempelvis ved å sende ut viktig informasjon som direkte gjelder et anlegg eller abonnement, herunder generell kundeoppfølging. Som kunde kan du alltid be om en kopi av dine personlige opplysninger og få dem korrigert eller fjernet fra vår database.